Een hond leeft zich uit.
Volledig scherm
Een hond leeft zich uit. © Foto Ronny De Coster

Vzw AAP geeft hondenles in de Reukens

AartselaarAartselarenaren die hun hond iets nieuws willen leren, kunnen op dinsdag 27 september afzakken naar de hondenweide in de Reukens. De vzw AAP geeft er in samenwerking met het gemeentebestuur een ‘beestige buitenles’.

 1. “Mijn broer schoot op mij, alsof hij op de Sinksenfoor stond”: tot 8 jaar cel gevraagd nadat familieruzie uit de hand loopt
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Mijn broer schoot op mij, alsof hij op de Sinksen­foor stond”: tot 8 jaar cel gevraagd nadat familieru­zie uit de hand loopt

  Abdelhafid en Abdelatif Chennouf riskeren 8 en 7 jaar celstraf voor het neerschieten van hun eigen broer Moumen op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Hij werd twee keer geraakt maar overleefde de moordpoging. Tussen de broers woedde een hevige ruzie over de echtscheiding van hun ouders. De broers scholden elkaar tijdens het proces nog eens goed de huid vol.
 2. Radiopresentator Guy De Pré (68) vertelt in nieuw boek over 100 singles: “Ik had meer interesse in de vrouw van Walter Grootaers dan in zijn groepje”
  PREMIUM
  Kontich

  Radiopre­sen­ta­tor Guy De Pré (68) vertelt in nieuw boek over 100 singles: “Ik had meer interesse in de vrouw van Walter Grootaers dan in zijn groepje”

  Meer dan dertig jaar na zijn vorige boek, ‘De Pré Historie’, heeft Guy De Pré (68) eindelijk een opvolger klaar. In ‘De Pré Selectie’ bespreekt de bekende radiopresentator 100 singles uit zijn eigen verzameling aan de hand van 100 boeiende, vaak persoonlijke en geestige anekdotes. “Toen Walter Grootaers me voor het eerst de naam van zijn groep verklapte, kwam ik niet meer bij van het lachen.”
 3. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.