Sam Pelgroms en Laura Nollet van Palma, op de locatie waar het voetbaldorp wordt ingericht.
Volledig scherm
Sam Pelgroms en Laura Nollet van Palma, op de locatie waar het voetbaldorp wordt ingericht. © rv

Streetfoodbar Palma opent voetbaldorp op parking: “Gratis shotje voor elk doelpunt van de Rode Duivels”

Aartselaar/SchelleOp de parking achter streetfoodbar Palma verrijst dezer dagen het nieuwe voetbaldorp Belfor Village. Daarvoor slaan de uitbaters van Palma de handen in elkaar met het Schelse bedrijf Belfor.

  1. Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostituees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrachting is, gaan veel mannen zweten”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostitu­ees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrach­ting is, gaan veel mannen zweten”

    Is het verkrachting wanneer een klant van een prostituee ervandoor gaat zonder te betalen? Dat was dinsdag een belangrijke vraag in de rechtszaak tegen Laurent V.N. (39). Hij zou 24 vrouwen zo om de tuin geleid hebben, al is dat niet de enige aanklacht. Met valse soa-tests overtuigde hij sommigen om zonder condoom te vrijen, en hij zou ook met één slachtoffer ongewenste seksuele handelingen gesteld hebben. “Moet hij behandeld worden? Ja”, aldus zijn advocate. “Maar hij heeft nooit bijvoorbeeld een vrouw van haar fiets gesleurd.”