Kinderen kunnen zich uitleven op de springkastelen.
Volledig scherm
Kinderen kunnen zich uitleven op de springkastelen. © Geert De Rycke

Sporthal ontvangt Springkastelenfestival op 6 maart

0 reacties

 1. Nieuwe expo én 1971 nieuwe replica’s exact 50 jaar nadat ‘Man In Space' op de maan werd gezet: “Of ik het zelf niet wil bezoeken op de maan? Ik ben al blij als ik in Antwerpen geraak”
  ANTWERPEN/WIJNEGEM

  Nieuwe expo én 1971 nieuwe replica’s exact 50 jaar nadat ‘Man In Space' op de maan werd gezet: “Of ik het zelf niet wil bezoeken op de maan? Ik ben al blij als ik in Antwerpen geraak”

  De wereldwijd gerenommeerde Paul Van Hoeydonck (96) is de enige kunstenaar ter wereld die met zekerheid kan zeggen dat er kunst van hem op de maan te bezichtigen is. In 1971 plaatsten Amerikaanse astronauten zijn beeldje ‘Fallen Astronaut’ - origineel ‘Man In Space’ - op het hemellichaam. Vijftig jaar later maakt Van Hoeydonck exact 1971 replica’s die je kan bezichtigen in zijn nieuwe expo in WM Gallery.
 2. Diftar blijft Aartselaar verdelen: “Gft dat twee weken ligt te gisten, aangenaam is anders”
  PREMIUM
  Aartselaar

  Diftar blijft Aartselaar verdelen: “Gft dat twee weken ligt te gisten, aangenaam is anders”

  Ondanks de flinke afname van het huisvuil is lang niet iedereen even enthousiast over het diftarsysteem, dat nu een goeie zes maanden van kracht is in Aartselaar. Afgelopen gemeenteraad nam de Aartselaarse oppositie het systeem opnieuw zwaar op de korrel. “Het opgehaalde huisvuil mag dan wel verminderd zijn, het sluikstort is dat zeker niet”, zegt Open Vld-fractieleider Glenn Anné. Schepen van Afvalbeleid Hans Cops (Groen) zegt dat er nog een grote evaluatie zal volgen, mét bevraging van de inwoners.