De speeltuin naast het zwembad is vroeger dan gepland afgebroken.
Volledig scherm
De speeltuin naast het zwembad is vroeger dan gepland afgebroken. © Benoit De Freine

Speeltuin aan sportcentrum nu al afgebroken: “Terrein moest sneller bouwklaar zijn voor archeologisch onderzoek”

Vroeger dan gepland heeft het speeltuin op het sportcentrum plaats moeten ruimen voor de komst van het nieuwe zwembad. Oppositiepartij Vlaams Belang betreurt het dat er geen voorafgaande communicatie heeft plaatsgevonden. “Er moest nog een archeologisch onderzoek worden gevoerd. Daardoor moesten we sneller handelen”, zegt burgemeester Sophie De Wit (N-VA).

 1. Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümverpakt aan huis
  PREMIUM
  Kruibeke/Antwerpen

  Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümver­pakt aan huis

  Genieten van een cocktail na een lange werkweek. Het is iets wat veel mensen missen nu de horeca gesloten is. Sofian (25), Naushad (31) en Yannick (28), drie van de beste bartenders van België, brengen met hun nieuw bedrijf Craftails dé oplossing. Hun topcreaties worden namelijk vacuümverpakt per post thuisbezorgd, inclusief de garnituren en zelfs het rietje.
 2. Rumst rekent niet op Tomorrowland 2021: “Schrappen inkomsten uit camping alvast uit budget”
  Rumst

  Rumst rekent niet op Tomorrow­land 2021: “Schrappen inkomsten uit camping alvast uit budget”

  De gemeente Rumst rekent voor 2021 niét op de 730.000 euro aan inkomsten uit het gemeentelijk kampeerreglement. Dat geld is steeds afkomstig van de camping van het festival Tomorrowland in buurgemeente Boom. “We hebben natuurlijk geen glazen bol, maar rekenen liever niet op dit bedrag. Als er toch nog iets onze richting uit komt, is dat natuurlijk een financiële meevaller”, zegt burgemeester Jurgen Callaerts (N-VA).
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt