Sam Pelgroms en Laura Nollet openen binnenkort de horecazaak Palma in Aartselaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Sam Pelgroms en Laura Nollet openen binnenkort de horecazaak Palma in Aartselaar. © Benoit De Freine

Sam (28) en Laura (23) toveren iconisch danscafé The Venue om tot streetfoodbar Palma: “Leuke vibes, lekkere drankjes en puur plantaardige voeding”

AartselaarHet bekende danscafé The Venue aan de Boomsesteenweg in Aartselaar krijgt een nieuw leven als horecazaak Palma. Uitbaters Sam Pelgroms (28) en Laura Nollet (23) willen er hun gasten verrassen met plant-based streetfood. Alles wat op de kaart staat, wordt bereid met plantaardige ingrediënten. “We halen een stukje stadsgevoel naar hier.”

 1. Wetenschappelijk verantwoord frieten bakken of sterrenkijken op het MAS? Sound of Science palmt zomer én najaar in met wetenschapsavonden
  ANTWERPEN

  Wetenschap­pe­lijk verant­woord frieten bakken of sterrenkij­ken op het MAS? Sound of Science palmt zomer én najaar in met weten­schaps­avon­den

  Na passages in de kastelen en forten van de Antwerpse zuidrand komt het wetenschapsfestival Sound of Science nu écht naar de Koekenstad. Met Sound of Science Nights wordt vanaf de zomer tot en met het najaar de Seefbrouwerij ingepalmd op het Eilandje. Naast wetenschappelijk frieten bakken en bier brouwen zijn er ook live specials van onder andere Lieven Scheire en filosofeert Stijn Meuris over de ruimte.
 2. Café-uitbater start met leverdienst van vegan maaltijden: “Plantaardig eten is zóveel gezonder”
  Aartselaar

  Café-uitbater start met lever­dienst van vegan maaltijden: “Plantaar­dig eten is zóveel gezonder”

  Sam Pelgroms (27), mede-uitbater van café Entrez, heeft tijdens de coronacrisis een nieuwe passie gevonden: veganistisch koken. En daar wil hij de rest van Vlaanderen van laten meegenieten. Samen met zijn vriendin Laura Nollet (23) is hij daarom gestart met de levering van kant-en-klare maaltijdboxen, onder de noemer HealthyMeals.be. “We willen het voor iedereen makkelijker maken om vegan te eten.”