Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Klaas De Scheirder

Rechterrijstrook versperd door ongeval op A12 richting Antwerpen ter hoogte van Aartselaar

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Boom, Niel, Aartselaar en Hemiksem bundelen handelaars die gratis kraantjeswater schenken: “Zeker nuttig op warme dagen”
  Boom/Niel/Hemiksem/Aartselaar

  Boom, Niel, Aartselaar en Hemiksem bundelen handelaars die gratis kraantjes­wa­ter schenken: “Zeker nuttig op warme dagen”

  Op de gloednieuwe website www.gratiswater.be kan je voortaan vinden bij welke handelaars in Aartselaar, Boom, Hemiksem en Niel je één glas gratis kraantjeswater kan krijgen. Het gaat om een initiatief van de sociale onderneming Vlotter en dat vooral gericht is op ouderen en zwakkeren die in beweging zijn. “Het is hartverwarmend om te zien hoeveel handelaars al mee op de kar zijn gesproken.”