Het duo Vermeulen-Peeters.
Volledig scherm
Het duo Vermeulen-Peeters. © Duo Vermeulen-Peeters

Pianoduo geeft klassiek concert in Sint-Leonarduskerk

AartselaarJan Vermeulen en Veerle Peeters brengen op donderdag 31 maart een pianoconcert in de Sint-Leonarduskerk. Dat gebeurt in het kader van ‘Zuidrand Klassiek!’

 1. JEZ!-boot vaart door Vlaanderen: Niels Destadsbader zet Werfplein in Aalst op stelten

  JEZ!-boot vaart door Vlaanderen: Niels Destadsba­der zet Werfplein in Aalst op stelten

  Met veel goesting om met jongeren uit heel Vlaanderen eens goed zot te doen, doopten Jessica en Aaron van het jongerencollectief de JEZ!-boot. Varend van Aalter naar Antwerpen maakt Qmusic een week lang radio, en zamelt onderweg centjes in om onze jeugd vooruit te helpen. De boot is ondertussen aangekomen in Aalst, waar de stad een cheque van 10.000 euro schonk en Niels Destadsbader voor een feestje zorgt op het Werfplein.
  Antwerpen
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.