AARTSELAAR - Tegelbedrijf Impermo langs de Boomsesteenweg in Aartselaar.
Volledig scherm
PREMIUM
AARTSELAAR - Tegelbedrijf Impermo langs de Boomsesteenweg in Aartselaar. © Google Maps

Penitentiair verlof? Dan trekken broers samen op dieventocht: “Van chirolokaal tot tegelgigant Impermo, ze braken óveral binnen”

MechelenTwee broers van 40 en 42 jaar oud uit Wijnegem en Duffel hebben zich samen met een kennis (40) uit Sint-Katelijne-Waver moeten verantwoorden voor een hele reeks inbraken en pogingen. Ze hadden daarbij een specifieke voorliefde voor tegelbedrijf Impermo. Opmerkelijk is dat de broers onder elektronisch toezicht stonden en de inbraken pleegden tijdens hun penitentiair verlof.

  1. Zwembad van Kontich moet voor minstens enkele maanden sluiten na administratieve blunder: “Hoe kan het dat er nooit alarmbellen zijn afgegaan?”
    PREMIUM
    Kontich

    Zwembad van Kontich moet voor minstens enkele maanden sluiten na administra­tie­ve blunder: “Hoe kan het dat er nooit alarmbel­len zijn afgegaan?”

    Bijzonder onaangename verrassing voor de vele gebruikers van het zwembad van het vrijetijdscentrum De Nachtegaal in Kontich. Vanaf woensdag 21 september moet het zwembad voor geruime tijd de deuren sluiten. De milieuvergunning voor de uitbating blijkt namelijk te zijn verlopen: een administratieve blunder met een enorme impact. “Hoe dit is kunnen gebeuren? Op dit moment weten we het zelf niet helemaal”, zegt burgemeester Bart Seldeslachts (N-VA), die verwacht dat een heropening niet meer voor dit jaar zal zijn.