Heel wat buurtbewoners van de wijk Buerstede zien de nieuwe verkaveling niet zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Heel wat buurtbewoners van de wijk Buerstede zien de nieuwe verkaveling niet zitten. © Felix Rabou

Oppositie blijft gekant tegen nieuwe verkaveling in Buerstede: “Men trekt zich blijkbaar niks aan van bezwaren”

AartselaarDe gemeenteraad heeft zich gebogen over de omgevingsvergunning voor het verkavelen van de gronden in Buerstedelei 35. Het project is fel gecontesteerd door heel wat buurtbewoners, maar ook de oppositie liet blijken tegen de plannen gekant te zijn. “Als je hiermee doorgaat, steek je een gezamenlijke middenvinger op naar de wijkbewoners”, vindt Glenn Anné (Open Vld). Het gemeentebestuur betreurt intussen de toon van de polemiek. “Jammer dat al te vaak de vrouw en niet de bal wordt gespeeld.” 

 1. Muzikaal eerbetoon aan Ferre Grignard (1939-1982) in zijn stamcafé De Muze
  ANTWERPEN

  Muzikaal eerbetoon aan Ferre Grignard (1939-1982) in zijn stamcafé De Muze

  Onder het goedkeurend oog van zijn portret in jazzcafé De Muze werd maandagavond een muzikale ode gebracht aan Ferre Grignard. De kunstenaar en muzikant overleed exact veertig jaar geleden nadat hij op zijn 43 jaar de strijd verloor tegen kanker. Biograaf-verzamelaar Philippe Golbert (51) zat als kind bij Ferre op de schoot en bracht met zijn band een hommage aan de oude boezemvriend van zijn vader.
 2. Cocktails sippen en genieten van heerlijke tapa’s: in deze 7 hippe zomerbars in de regio Antwerpen geniet je van een verfrissend drankje
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Cocktails sippen en genieten van heerlijke tapa’s: in deze 7 hippe zomerbars in de regio Antwerpen geniet je van een verfris­send drankje

  De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wij gingen voor jou op zoek naar de hipste en leukste zomerbars in de regio Antwerpen. Van Bar Bernaar in Hemiksem tot Bar Noord in Antwerpen. Op deze gezellige plekjes is het heerlijk vertoeven tijdens deze hitte.