Mike Loverie (midden) poseert met de collectie van 'VENT wear'.
Volledig scherm
Mike Loverie (midden) poseert met de collectie van 'VENT wear'. © rv

Ondernemerskoppel lanceert eigen kledinglijn ‘VENT wear’: “Voor heren en hun kinderen”

AartselaarMike Loverie (34) en Yana Van Rillaer (31), uitbaters van vier kledingwinkels in Aartselaar, Bornem en Hove, hebben nu ook een eigen herenkledinglijn gelanceerd. Met ‘VENT wear’ brengen ze T-shirts en sweaters op de markt voor zowel heren als kinderen.

 1. VIDEO. Zal Turnhoutsebaan er ooit zó uitzien? Buurtbewoners stellen utopisch droombeeld voor
  BORGERHOUT

  VIDEO. Zal Turnhoutse­baan er ooit zó uitzien? Buurtbewo­ners stellen utopisch droombeeld voor

  Enorm veel groen en ontharding, veel plaats voor voetgangers en fietsers, gemotoriseerd verkeer en trams over dezelfde baan én zelfs water. Het is het ietwat utopische ‘droombeeld’ van de toekomstige Turnhoutsebaan van de buurtbewoners. De actiegroep ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’ stelde het beeld donderdagavond voor op een info-avond in De Roma. “Onze baan is dé kern van Borgerhout, niet zomaar een invalsweg voor Antwerpen.”
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.