Een schoonmaakwagen van Brandweer Zone Rivierenland werd ingezet om het wegdek schoon te spuiten.
Volledig scherm
Een schoonmaakwagen van Brandweer Zone Rivierenland werd ingezet om het wegdek schoon te spuiten. © JVDS

Oliespoor bij kruispunt McDonald’s zorgt voor fikse verkeershinder op A12

AartselaarOp de Boomsesteenweg is het kruispunt met de Cleydaellaan en de Kontichsesteenweg, bij de McDonald’s, dinsdagochtend een tijdlang afgesloten geweest omdat er een oliespoor op het wegdek lag. De brandweer kwam snel ter plaatse om het spoor op te ruimen, maar de schoonmaakwerken zorgden voor serieuze verkeershinder in beide rijrichtingen.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Actiegroep Red Onze Kleiputten bereidt al bezwaarschriften voor tegen saneringsproject in kleiputten: “Rupelstreek wordt opnieuw als stortplaats gebruikt”
  Boom/Rumst

  Actiegroep Red Onze Kleiputten bereidt al bezwaar­schrif­ten voor tegen sanerings­pro­ject in kleiputten: “Rupel­streek wordt opnieuw als stort­plaats gebruikt”

  Het openbaar onderzoek mag dan nog maar pas gestart zijn, de actiegroep Red Onze Kleiputten bereidt nu al een rits bezwaarschriften voor tegen het saneringsproject in de kleiputten. “De kapping van 55 hectare bos, de realisatie van een nieuwe kade, de verlegging van de Kapelstraat… Het is duidelijk dat dit met heel wat natuurschade en hinder zal gepaard gaan”, luidt het.