Nieuw op camping: de noodleburger

AARTSELAAR/BOOM/RUMSTDuizenden Tomorrowlandgangers kunnen straks op camping Dreamville kennismaken met de lekkernij van Gilles Schepens (24) en Xin Lu (23): de noodleburger. Denk aan een hamburger, maar dan met twee noodleschijven in plaats van een broodje. "Het is een droom om hier ons product te mogen verkopen."

 1. Gemeenteraad wijst gedeeltelijke sanering in Kleiputten af: “Nieuwe procedure zou tot enorme vertraging leiden”

  Gemeente­raad wijst gedeelte­lij­ke sanering in Kleiputten af: “Nieuwe procedure zou tot enorme vertraging leiden”

  De gemeenteraad van Boom heeft het verzoek van de actiegroep ‘Red Onze Kleiputten’, om het asbeststort in de Kleiputten Terhagen onmiddellijk te saneren, verworpen. “Het milieu-effectenrapport voor de volledige sanering is intussen zo goed als klaar”, zegt burgemeester Jeroen Baert (N-VA). “Als we de hele procedure moeten heropstarten, zou het dossier enorme vertraging oplopen.”
 2. Stijging van aantal besmettingen in Aartselaar op dinsdag 20 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Aartselaar op dinsdag 20 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Aartselaar, op één dag 10 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 8. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 77. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Aartselaar op 534 te liggen. Omdat Aartselaar meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 3. Karen Damen stelt jungle in Antwerps kinderziekenhuis voor: “Het helpt de kinderen bij het genezingsproces”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/KONTICH

  Karen Damen stelt jungle in Antwerps kinderzie­ken­huis voor: “Het helpt de kinderen bij het genezings­pro­ces”

  Olifanten, leeuwen en giraffen. De gangen en kamers van het Koningin Paola Kinderziekenhuis in Antwerpen zien er voortaan uit als een jungle. Lotti Walters uit Kontich, die haar zoontje Ferre (6) verloor aan kanker, richtte de vzw ‘With love by Ferre’ op om de steriele ziekenhuissfeer aangenamer te maken voor kinderen. Karen Damen, meter van de vzw, kwam het oerwoud vrijdagmiddag mee openen. “Er heeft er eentje goedkeurend meegekeken van hierboven.”