Ben Rombouts moet zijn Bloemenplukweide verlaten. De eigenaar wil er weer gewoon landbouwgrond van maken.
Volledig scherm
Ben Rombouts moet zijn Bloemenplukweide verlaten. De eigenaar wil er weer gewoon landbouwgrond van maken. © Benoit De Freine

Net 40.000 tulpen geplant, maar eigenaar maakt plots einde aan Bloemenplukweide van Ben (37): “Droom die stopt, maar we geven niet op”

AartselaarDe Bloemenplukweide aan de Groenenhoek houdt op te bestaan. Een zware tegenvaller voor initiatiefnemer Ben Rombouts (37) want ze hadden er net duizenden narcissen en zo’n 40.000 tulpenbollen geplant. “De verhuurder heeft de overeenkomst plots stopgezet en dat komt toch wel even aan. We hopen nu toch nog te kunnen ‘oogsten’ en gaan op zoek naar een alternatief”, blijft Ben strijdvaardig.

 1. Gemeentebestuur blijft achter startnota RUP Altena staan: “Eerst alle mogelijkheden onderzoeken en bespreken voor we beslissing nemen”
  Kontich

  Gemeentebe­stuur blijft achter startnota RUP Altena staan: “Eerst alle mogelijkhe­den onderzoe­ken en bespreken voor we beslissing nemen”

  Oppositiepartij Dorpslijst Sander pleitte de voorbije gemeenteraad voor duidelijkheid over de toekomst van het Altenapark. Een aantal buurtbewoners vreest de mogelijke komst van extra autoverkeer in het park. Maar het gemeentebestuur wil geen voorafname doen. “Wij willen óók maximale verkeersluwheid in het park, maar laat ons de juiste procedures volgen”, klinkt het.
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst