Gemeentearbeiders strooien.
Volledig scherm
Gemeentearbeiders strooien.

Kritiek op gemeentelijk strooiplan: “Parking cultureel centrum lag er spekglad bij”

Oppositiepartij Open Vld heeft kritiek op het strooiplan van de gemeente. Tijdens de sneeuwval van vorige week bleek er op enkele drukke plaatsen niet gestrooid. Schepen van Mobiliteit Bart Lambrecht (N-VA) wil de strooitoer evalueren.

2 reacties

 • CRISTEL BAL

  2 jaar geleden
  Open Vld heeft de vraag eerst gesteld op de gemeenteraad aan de bevoegde schepen. Daarna heeft de media hierover een artikel geschreven. Dus Mijnheer Van der Vliet , de juiste weg is dus gevolgd.
 • Eddy Van der Vliet

  2 jaar geleden
  Een typische reactie van de oppositie, eerst moord en brand schreeuwen in de media en daarna de bevoegde diensten bevragen. Zou het niet beter andersom zijn ???
 1. Luik laat terrassen openen op 1 mei, burgemeesters in Zuidrand wachten Overlegcomité af: “Charmant offensief maar beslissing ligt niet bij ons”
  PREMIUM
  Kontich/Aartselaar/Niel

  Luik laat terrassen openen op 1 mei, burgemees­ters in Zuidrand wachten Overlegco­mité af: “Charmant offensief maar beslissing ligt niet bij ons”

  Het statement van de Luikse gouverneur en burgemeesters om op 1 mei de horecazaken hun terras te laten openen, ongeacht de beslissing van het Overlegcomité, kan in onze regio op begrip rekenen. “Het is tijd dat dat er een duidelijk perspectief komt voor de horeca”, klinkt het bij een aantal burgemeesters. “Maar we gaan zelf geen heropeningen toelaten als het niet mag van hogerhand.”
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt