Jean Paul Van Bendegem.
Volledig scherm
Jean Paul Van Bendegem. © Photo News

Jean Paul Van Bendegem te gast in CC 't Aambeeld

AartselaarFilosoof-wiskundige Jean Paul Van Bendegem is op dinsdag 19 oktober te gast in CC ‘t Aambeeld. Hij blikt terug op de voorbije coronaperiode.

 1. Jürgen (51) brengt 11.200 Duvelfans samen in Facebookgroep: “Ruildrang is nog nooit zo groot geweest”
  PREMIUM
  Aartselaar

  Jürgen (51) brengt 11.200 Duvelfans samen in Facebook­groep: “Ruildrang is nog nooit zo groot geweest”

  Wat begon met de droom om Duvelliefhebbers te verenigen, is uitgedraaid op een onverhoopt succes. Aartselarenaar Jürgen Vermaas (51) beheert nu al drie jaar de ‘Duvel Liefhebbers/Collectors’-groep op Facebook. Daar wisselen meer dan 11.000 Duvelfans over het hele land en daarbuiten dagelijks collectors-items uit en delen ze hun passie voor het Puurse goud. “Het gaat om meer dan puur het materiële. Uit onze liefde voor Duvel zijn al vriendschappen gegroeid.”
 2. Op huizenjacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”
  PREMIUM
  Kasterlee

  Op huizen­jacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op zoek met een lokale immomakelaar. Deze week in de provincie Antwerpen: Kasterlee. “Een huis in Kasterlee kost meestal tussen de 300.000 euro en de 435.000 euro, maar die prijs kan nog flink oplopen.”
 3. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.