De bouw van het zwembad schiet goed op. De gevelbekleding in hout is reeds klaar.
Volledig scherm
De bouw van het zwembad schiet goed op. De gevelbekleding in hout is reeds klaar. © Klaas De Scheirder

Intergemeentelijk zwembad krijgt naam DOK~3: “Aftellen naar opening kan nu echt beginnen”

Aartselaar/Niel/HemiksemDOK~3. Dat is de naam van het nieuwe intergemeentelijke zwembad voor Aartselaar, Hemiksem en Niel, dat begin 2022 de deuren opent. Dat werd beslist na een publiekspoll waaraan de inwoners van de drie gemeenten afgelopen zomer konden deelnemen.

 1. Van de ‘vader Theresa van Borgerhout’ naar take-away voor daklozen: dit was het gala van de Gouden Reuskens
  PREMIUM
  Borgerhout

  Van de ‘vader Theresa van Borgerhout’ naar take-away voor daklozen: dit was het gala van de Gouden Reuskens

  De schrijver van het boek ‘Aanslag op het hart. Hoe ik mijn broer verloor aan IS’, een artistieke organisatie voor jongeren met autisme en een topreporter in spe: het zijn maar enkele van de winnaars op het Gala van de Gouden Reuskens, vanavond voor de tweede keer gevierd in De Roma. Wij gingen langs en ontdekten nieuw talent in het dichtstbevolkte district van Antwerpen: “Jongeren moeten meer praten, want ze worden aangehoord.”
 2. Zeven drones in beslag genomen op Tomorrowland vorig jaar, eigenaars krijgen boetes van 8.000 euro: “Administratie van boetes nu pas afgerond”
  Boom

  Zeven drones in beslag genomen op Tomorrow­land vorig jaar, eigenaars krijgen boetes van 8.000 euro: “Admini­stra­tie van boetes nu pas afgerond”

  Tijdens de drie feestweekends van Tomorrowland in juli 2022 heeft PZ Rupel in totaal zeven drones in beslag genomen. De eigenaars kregen telkens ook een boete van 8.000 euro opgelegd. Boven het festivalterrein was in de periode van het festival een ‘no-flyzone’ ingesteld, ook voor de bemande luchtvaart. Het bericht van de sanctioneringen komt er nu aangezien de behandeling van de pv’s pas sinds kort volledig afgehandeld is.