Het oude zwembad van Aartselaar is aan zijn laatste openingsweek toe. Vanaf 5 februari kan je gaan zwemmen in het nieuwe intergemeentelijke zwembad.
Volledig scherm
Het oude zwembad van Aartselaar is aan zijn laatste openingsweek toe. Vanaf 5 februari kan je gaan zwemmen in het nieuwe intergemeentelijke zwembad. © laenen

Honden welkom op laatste openingsdag Aartselaars zwembad: “Eerst uitlaten, pas dan laten zwemmen”

AartselaarHet nieuwe intergemeentelijke zwembad DOK~3 opent op zaterdag 5 februari de deuren voor het grote publiek. Om de verhuis vlot te laten verlopen, sluit het huidige zwembad van Aartselaar vanaf zaterdag 22 januari. Al wordt er voor hondeneigenaars nog één uitzondering gemaakt: zij kunnen op zondag 23 januari samen met hun viervoeter gaan genieten van een hondenzwemdag.

  1. Nieuwe interlokale vereniging gaat zwembad DOK~3 runnen: “Rekening houden met ieders standpunt en draagkracht”
    Aartselaar/Hemiksem/Niel

    Nieuwe interloka­le vereniging gaat zwembad DOK~3 runnen: “Rekening houden met ieders standpunt en draag­kracht”

    Met de opening van het intergemeentelijke zwembad in het verschiet heeft nu ook de interlokale vereniging DOK~3 het licht gezien. Dat is een comité, met vertegenwoordigers van de drie betrokken gemeenten Hemiksem, Niel en Aartselaar, dat moet instaan voor het beheer van het gloednieuwe zwembad. De Aartselaarse oppositie stelt zich echter vragen over de werking en de transparantie.