Gert Ielegems van hoofdsponsor garage Beerens en Staf Van Mensel, de organisator van de wielerwedstrijd.
Volledig scherm
Gert Ielegems van hoofdsponsor garage Beerens en Staf Van Mensel, de organisator van de wielerwedstrijd. © Foto De Freine

GP Beerens vermijdt mogelijke clash met Tomorrowland en wijkt uit naar begin oktober: “Best mogelijke alternatief”

Aartselaar/BoomDe organisatoren van de GP Beerens wachten niet op een beslissing over Tomorrowland en hebben nu al een nieuwe datum voor hun wielerwedstrijd geprikt. In plaats van zondag 5 september zal de dameswedstrijd nu verreden worden op zondag 3 oktober.

 1. Sam (28) en Laura (23) toveren iconisch danscafé The Venue om tot streetfoodbar Palma: “Leuke vibes, lekkere drankjes en puur plantaardige voeding”
  PREMIUM
  Aartselaar

  Sam (28) en Laura (23) toveren iconisch danscafé The Venue om tot streetfood­bar Palma: “Leuke vibes, lekkere drankjes en puur plantaardi­ge voeding”

  Het bekende danscafé The Venue aan de Boomsesteenweg in Aartselaar krijgt een nieuw leven als horecazaak Palma. Uitbaters Sam Pelgroms (28) en Laura Nollet (23) willen er hun gasten verrassen met plant-based streetfood. Alles wat op de kaart staat, wordt bereid met plantaardige ingrediënten. “We halen een stukje stadsgevoel naar hier.”
 2. Wielerwedstrijd dreigt parcours te moeten omgooien voor Tomorrowland: “We wilden net uit het vaarwater van het festival blijven”
  Aartselaar/Boom

  Wielerwed­strijd dreigt parcours te moeten omgooien voor Tomorrow­land: “We wilden net uit het vaarwater van het festival blijven”

  De mogelijke nieuwe data van Tomorrowland zijn een flinke streep door de rekening van de organisatoren van de Aartselaarse wielerwedstrijd GP Beerens, die ook begin september op de planning staat. Zij hadden een parcours uitgestippeld doorheen het recreatiedomein De Schorre, maar dreigen dat nu te moeten omgooien voor het dancefestival. “We hadden net deze datum gekozen om uit het vaarwater van Tomorrowland te blijven”, klinkt het.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt
  Play
  dieren

  Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt