Luc Feremans van Cleydael Golf & Country Club in Aartselaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Feremans van Cleydael Golf & Country Club in Aartselaar. © Benoit De Freine

Golfclubs willen competitie weer hervatten: “Je mag met vier personen golfen, maar niet in wedstrijdvorm. Waar zit de logica?”

Aartselaar/EdegemDe coronacijfers evolueren positief, dus weerklinkt de vraag om versoepelingen weer luider, ook in de sportwereld. Bij de Cleydael Golf & Country Club in Aartselaar en Drie Eycken in Edegem pleit men ervoor om eindelijk weer golftornooien toe te laten. Die zijn volgens gedelegeerd bestuurder Luc Feremans perfect coronaveilig te organiseren én betekenen voor de club een belangrijke bron van inkomsten.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. “Kennis geeft inzicht”: Burgerverenigingen Turnhoutsebaan willen onderzoek naar autoverkeer in hun buurt
  BORGERHOUT

  “Kennis geeft inzicht”: Burgervere­ni­gin­gen Turnhoutse­baan willen onderzoek naar autover­keer in hun buurt

  Het burgerplatform ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’ en 21 verenigingen uit Borgerhout en 2060 hebben een brief gestuurd aan het district, de stad, het Vlaams Agentschap voor Wegen en Verkeer en mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open Vld). Ze vragen om een onderzoek te voeren naar het autoverkeer op de gewestweg en de omliggende wijken, om de leefbaarheid te verhogen in de buurt.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren