Het team verkopers met Sylvain (rechts) en hoofd van de communicatie Maxim (Links)
Volledig scherm
Het team verkopers met Sylvain (rechts) en hoofd van de communicatie Maxim (Links) © ADA

Gebruikte seksspeeltjes zijn geruild aan Boomsesteenweg: nieuwe ‘loveshop’ Babylon is open

In Aartselaar op de Boomsesteenweg opende de nieuwe Babylon Pleasure & Seduction. Een lovestore voor iedereen die zijn liefdesleven wat meer pit wil geven volgens de uitbater. Vibrators, kleine dildo’s en iets grotere, zweepjes, sexy lingerie, glijmiddel, olies en zelfs strafmeubels die rechtstreeks uit de middeleeuwen lijken te komen. “Hier plakken we geen label op mensen, maar willen we dat iedereen zijn liefdesleven en seksualiteit ten volle kan beleven.”

0 reacties

 1. Luc Schroyens (62) neemt na 38 jaar afscheid als gemeentesecretaris: “Niks mooiers dan tijdens je actieve loopbaan voor je gemeente te mogen zorgen”
  PREMIUM
  Hemiksem

  Luc Schroyens (62) neemt na 38 jaar afscheid als gemeentese­cre­ta­ris: “Niks mooiers dan tijdens je actieve loopbaan voor je gemeente te mogen zorgen”

  Luc Schroyens (62), liefst 38 jaar gemeentesecretaris in Hemiksem, gaat op 1 juli officieel met pensioen. Hij was de trouwe rechterhand van liefst vijf burgemeesters, stond onder meer mee in voor de totstandkoming van het Depot Deluxe en de verhuis van het gemeentehuis en leidde op die manier Hemiksem mee de 21ste eeuw in. “Maakt niet uit waar ik me bevind, mijn hart zal altijd in Hemiksem blijven.”
 2. Toekomstplannen voor Terhagen worden concreet: “Inwoners krijgen inspraak over nieuw gemeenschapscentrum, klimparcours, woonproject en meer”
  Rumst

  Toekomst­plan­nen voor Terhagen worden concreet: “Inwoners krijgen inspraak over nieuw gemeen­schaps­cen­trum, klimpar­cours, woonpro­ject en meer”

  Het gemeentebestuur van Rumst heeft grootse plannen voor deelgemeente Terhagen. “De St.-Jozefkerk krijgt een herbestemming, het park krijgt een update, Chiro Jerubo krijgt nieuwe lokalen en in het bos plannen we een klimparcours… We geven de inwoners inspraak tijdens de zomerwandeling ‘Terhagen in de Steigers”, zegt burgemeester Jurgen Callaerts (N-VA).