Ook het fietspad tussen het gemeentelijke sportcentrum en de Baron van Ertbornstraat zal worden aangepakt.
Volledig scherm
Ook het fietspad tussen het gemeentelijke sportcentrum en de Baron van Ertbornstraat zal worden aangepakt. © RV

Fietspad tussen sportcentrum en Baron van Ertbornstraat wordt vernieuwd

Het fietspad in de Kleistraat steekt grotendeels in het nieuw, op het deel tussen het gemeentelijke sportcentrum en de Baron van Ertbornstraat na. “Maar ook dat zal op termijn worden aangepakt”, zegt schepen van Openbare Werken Bart Lambrecht (N-VA), die evenwel nog geen startdatum op de werken kan prikken.

0 reacties

 1. Loris Brogno en Beerschot kregen tik van Oostende, maar zijn nog niet knock-out: “Geloven dat we op Standard iets kunnen rapen”
  Voetbal 1A

  Loris Brogno en Beerschot kregen tik van Oostende, maar zijn nog niet knock-out: “Geloven dat we op Standard iets kunnen rapen”

  Was dat zondagavond even slikken voor Beerschot. Vijf minuten voor het einde van de thuismatch tegen Oostende zaten de Mannekens virtueel in Play-off 2, maar plots keerde de situatie helemaal om. Nu wacht op de slotspeeldag nog een pittige verplaatsing naar Standard. “We moeten op Sclessin niet te veel rekenen”, zegt Loris Brogno, die tegen KVO de score opende.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee