De video van Arne gaat viraal nadat hij een bal in het open raam van een voorbijrijdende auto trapt.
Volledig scherm
De video van Arne gaat viraal nadat hij een bal in het open raam van een voorbijrijdende auto trapt. © Instagram Arne Van Der Linden / Benoit De Freine

"Dit lukt 1 keer in een miljoen!": Arne (14) trapt bal los door openstaand raam van rijdende auto

Het filmpje is ondertussen al meer dan 26.000 keer bekeken op Instagram, en daarmee gaat een onwaarschijnlijk schot van voetballer Arne Van Der Linden (14) uit Aartselaar viraal. De jongeman doet niets liever dan shotten, maar deze trap zag ook hij niet aankomen. “Dit was puur toeval, maar nu heb ik wel al dubbel zoveel volgers op Instagram!”

8 reacties

 • Eddy DESMET

  3 jaar geleden
  In de refter mikte ik ooit een papiertje, dat om onze sinaasappel gewikkeld was, met een lepel de lucht in. Die belandde in de lepel van de onderwijzer die toezicht hield en zijn soep aan het lepelen was … Je houdt het voor onmogelijk en toch gebeurde het ! Straf : meehelpen bij de afwas van de middagmaaltijd.
 • Dirk Corten

  3 jaar geleden
  Ooit balletje van de kicker in een glas bier, dat op de toog stond,"getrokken"...in die periode had nog niet iedereen een smartphone, dus geen beelden van...toch denk ik dat dit"gestructureerd"is... nogal toevallig dat je een trap op doel gaat filmen met een, duidelijk statische,smartphone...fakenews dus.
 • Thomas Segers

  3 jaar geleden
  Toen ik nog kind was heb ik ooit eens een pingpongbal in de kap van een voorbijrijdende bromfietser geklopt
 • FRANK VERSTREPEN

  3 jaar geleden
  Een baseball door een open raam op het 2de verdiep kwam terecht in een wieg met slapende babyBaby ok ☺️
 • Steven Avonts

  3 jaar geleden
  Nen bowlingbal naast de kegels.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Zo VeloVeilig is Aartselaar: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Aartselaar

  Zo VeloVeilig is Aartselaar: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Aartselaar hebben 63 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.