De werken in de Oudestraat die net begonnen zijn.
Volledig scherm
De werken in de Oudestraat die net begonnen zijn. © Benoit De Freine

Bijna 95 procent van Aartselaarse woningen aangesloten op riolering: “Laatste procenten worden volop weggewerkt”

AartselaarBijna 95 procent van de woningen in Aartselaar zijn aangesloten op een riolering. “Aan die laatste procenten wordt volop gewerkt”, zegt schepen van Openbare Werken Bart Lambrecht (N-VA). Zo is deze week een werf gestart aan de zijtak van de Oudestraat.

 1. Log!Ville in Wetenschapspark van Niel wordt vaccinatiecentrum voor Rupelstreek en Aartselaar: “We zullen hier 80 à 100 mensen per uur kunnen vaccineren”
  PREMIUM
  Rupelstreek/Aartselaar

  Log!Ville in Weten­schaps­park van Niel wordt vaccinatie­cen­trum voor Rupel­streek en Aartselaar: “We zullen hier 80 à 100 mensen per uur kunnen vaccineren”

  De burgemeesters van de gemeenten Boom, Hemiksem, Niel, Rumst, Schelle en Aartselaar hebben in samenspraak met de Eerstelijnszone (ELZ) RupeLaar de knoop doorgehakt over de locatie van het vaccinatiecentrum. Dat zal worden ingericht in het nieuwe gebouw Log!Ville, op het Wetenschapspark aan de Galileilaan in Niel. “We zijn ervan overtuigd dat dit de meest geschikte locatie is”, luidt het.
 2. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi