Veilinghuis Moyersoen organiseert een veiling van gesigneerde voetbaltruitjes voor De Warmste Week. Jeroen Van Daele en Christophe Moyersoen tonen de truitjes.
Volledig scherm
Veilinghuis Moyersoen organiseert een veiling van gesigneerde voetbaltruitjes voor De Warmste Week. Jeroen Van Daele en Christophe Moyersoen tonen de truitjes. © Benoit De Freine

Bied op een gesigneerd shirtje van Hazard en steun het goede doel

Het Aartselaarse veilinghuis Moyersoen pakt opnieuw uit met een opvallende actie voor ‘De Warmste Week’. Acht gesigneerde sportshirts – waaronder een exemplaar van de Rode Duivels – worden er geveild ten voordele van de vzw Berrefonds.

 1. Stijging van aantal besmettingen in Aartselaar op maandag 19 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Aartselaar op maandag 19 oktober

  In Aartselaar zijn er op één dag 8 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 7. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 64 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Aartselaar komt dat getal nu op 444 te liggen. Aartselaar heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk