De Loopbaan van het UZA en Atlas Copco, met voorop Steven Bruyndonckx.
Volledig scherm
De Loopbaan van het UZA en Atlas Copco, met voorop Steven Bruyndonckx. © Sarah Van Looy

Atlas Copco en UZA ontwikkelen eigen Loopbaan: “Bewegen is gezonder voor jezelf én de teamspirit”

Aartselaar/Kontich/Edegem/WilrijkAtlas Copco, het UZA en de gemeenten Kontich, Aartselaar, Wilrijk en Edegem hebben een van de eerste Vlaamse Loopbanen ontwikkeld. Dat is een wandel- of loopparcours dat werknemers uit de omliggende bedrijven moet stimuleren om vaker te bewegen.

 1. Legendarische Antwerpse clubdeejays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrijker dan de deejay”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Legendari­sche Antwerpse clubdee­jays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrij­ker dan de deejay”

  Ze kennen elkaar al decennialang maar hebben nog nóoit allemaal samen op het programma van één feest gestaan. Een primeur dus voor alle Antwerpse clubiconen eind deze maand op Oldskool Antwerp XL in Bar Noord. CJ Bolland, Sven Van Hees, Steve Cop, DJ Prinz, Pierre Elitair, Guy Ohm, Jan Van Biesen en Koenie blikken terug én vooruit op het Antwerpse nachtleven. “Op mijn eerste feest zonder maatregels kwam een 25-jarige vragen om te muilen, ik zou haar vader kunnen zijn.”
 2. Mogelijke doorbraak in bouwdossier Chiro overschaduwd door politiek gekrakeel: “Laat de sereniteit terugkeren”
  PREMIUM
  Schelle

  Mogelijke doorbraak in bouwdos­sier Chiro overscha­duwd door politiek gekrakeel: “Laat de sereniteit terugkeren”

  Een mogelijke doorbraak in het dossier van de nieuwe Chirolokalen aan de Tuinlei zet de verhoudingen in de Schelse politiek op scherp. Er circuleert een foutief, zogezegd van CD&V afkomstig pamflet over een geweigerde vergunning, terwijl oppositiepartij N-VA met de vinger wijst naar burgemeester Rob Mennes (CD&V). Bij de vzw Chiro Schelle hoopt men dat de sereniteit spoedig kan terugkeren.