Johan en zijn vrouw Anja kondigden het nieuws zelf aan.
Volledig scherm
Johan en zijn vrouw Anja kondigden het nieuws zelf aan. © Fotografic Gina

Zanger en accordeonist Johan Veugelers wordt voor de tweede keer papa

AarschotDe Nederlandse zanger en accordeonist Johan Veugelers, die al jaren in Aarschot woont, verwacht samen met zijn vrouw Anja Put een tweede kindje. Veugelers verving in 2010 Matthias Lens in het accordeonduo dat die tot dan vormde met Annelies Winten. Onder de naam The Sunsets scoorden ze meerdere hits waaronder een duet met Christoff in 2012 en eentje met Sam Gooris en Frans Bauer. In 2014 begon Johan een solocarrière. 

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Vlaming in Wuhan over coronacrisis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"
  Play

  Vlaming in Wuhan over coronacri­sis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"