De politie werd ter plaatse gevraagd.
Volledig scherm
De politie werd ter plaatse gevraagd. © Bollen

Winkeldieven op heterdaad betrapt

 1. Uitbaatster Tugba (28) biedt met Chocotale concept aan om van te smullen: “Hier waan je je in de chocolade-en-aardbeien hemel”
  PREMIUM
  Aarschot

  Uitbaat­ster Tugba (28) biedt met Chocotale concept aan om van te smullen: “Hier waan je je in de chocolade-en-aardbeien hemel”

  In het centrum van Aarschot vind je sinds kort een klein, prachtig winkeltje. Al is ‘winkel’ niet de juiste benaming want hier waan je je in de chocolade- en aardbeienhemel. Tugba Dönmez (28), de uitbaatster van de zaak, heeft de unieke gave om klanten een gelukkig gevoel geven wanneer ze de winkel verlaten. In haar vorige job als stewardess kon ze overal ter wereld inspiratie opdoen. Maar koken is haar passie, en liefst zo gezond mogelijk. Dit alles bracht haar bij dit - toch wel - unieke concept in Vlaanderen: ‘Chocotale’. De rode draad in haar verhaal? Aardbeien én chocolade. Beter kan het niet worden, toch?
 1. Maak kennis met ‘Cristal Open Air’ van Aarchot: De tent waarin zowel een clubfeestje van 500 man als een minifestival met 3.500 toeschouwers kan plaatsvinden
  PREMIUM
  Aarschot

  Maak kennis met ‘Cristal Open Air’ van Aarchot: De tent waarin zowel een clubfeest­je van 500 man als een minifesti­val met 3.500 toeschou­wers kan plaatsvin­den

  Volgende week - op 9 juni - staan we alweer een stukje dichter bij de vrijheid. Om dat in de verf te zetten, komt Aarschot met een fantastisch project: op de site achter het station verrijst binnenkort immers Cristal Open Air, een multifunctionele en polyvalente openlucht theatertent die gedurende de zomerweekends tot en met 12 september verscheidene culturele evenementen zal huisvesten. De tent is dankzij aparte modules aanpasbaar aan het evenement en de grootte van het publiek. Op 11 juni volgt het startschot met de openingsmatch van het EK Voetbal op een gigantisch LED-scherm. Wat kunnen we verwachten en wat staat er nog meer op de planning?