Stamperkeskoers tijdens de week van mobiliteit in Aarschot.
Volledig scherm
Stamperkeskoers tijdens de week van mobiliteit in Aarschot. © rv

Week van mobiliteit was een succes in Aarschot met zweminstuif als afsluiter

AarschotWoensdag 22 september sloot stad Aarschot een succesvolle Week van de Mobiliteit af. Deed je mee met de pillampentocht of de fietstocht langs de trage wegen? Of ging je de avontuurlijke kant op en vaarde je de Demer af met een kano? Er was voor iedereen wat te beleven. Als afsluiter is er een zweminstuif - met een luchtkasteel op het water - in het Stedelijke zwembad van Aarschot. 

 1. TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producenten laten je meegenieten tijdens Open Producenten Dag
  Leuven/Hageland

  TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producen­ten laten je meegenie­ten tijdens Open Producen­ten Dag

  Flanders Food Festival zet al sinds begin deze maand lokale en gezonde voeding in de kijker. Dit weekend organiseren ze voor het eerst Open Producenten Dag. Op 23 en 24 oktober zetten heel wat lokale producenten hun deuren wagewijd open voor hun bezoekers. Ook in de regio Leuven en in het Hageland kan je allerlei verborgen schatten ontdekken. Kom kijken, proeven en genieten! We geven je een overzichtje van alle adressen waar je dit weekend voor één keer gratis kan binnenspringen om kennis te maken met heerlijke producten van bij ons:
 2. TIPS. Met deze activiteiten wordt de herfstvakantie een feest: 7 uitjes op maat van de kinderen in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  TIPS. Met deze activitei­ten wordt de herfstva­kan­tie een feest: 7 uitjes op maat van de kinderen in Leuven en het Hageland

  Van 30 oktober tot 7 november is het weer herfstvakantie en dus zijn heel wat ouders op zoek naar manieren om hun kroost bezig te houden. Vorige week gaven we al enkele tips mee voor leuke herfstkampen. Deze week gaan we op zoek naar dagactiviteiten. Op zoek naar een gezellige gezinsactiviteit? Of brengt zoon of dochter de vakantiedagen liever zonder pottekijkers door? Iedereen vindt zijn gading in het diverse aanbod aan activiteiten, voorstellingen en workshops in Diest, Kampenhout, Landen en de rest van Leuven en het Hageland. Dit zijn onze tips.