Urbano-zaakvoerder Paul Dendoover ziet hoe corona ervoor zorgt dat mensen meer geïnteresseerd zijn in de aankoop van een mobilhome.
Volledig scherm
PREMIUM
Urbano-zaakvoerder Paul Dendoover ziet hoe corona ervoor zorgt dat mensen meer geïnteresseerd zijn in de aankoop van een mobilhome. © Dirk Desmet

Vraag naar rijdende huizen zit in de lift, met ‘dank’ aan corona: “Mobilhomes staan nu echt wel op de kaart”

AarschotDe vraag naar mobilhomes zit sinds de coronacrisis in de lift. Zo erg zelfs, dat de productie op termijn niet zal kunnen volgen. Dat zegt Paul Dendoover (57), die twee grote winkels van Urbano uitbaat. “Als mensen deze zomer nog een mobilhome voor de deur willen, kunnen ze beter nu bestellen want ik weet niet of ik tegen dan nog meteen kan leveren”, zegt hij. Wij zochten voor u uit hoe het precies zit. 

 1. Nog geen uitspraak over cannabisplantages in voormalige stripteasebar
  Aarschot

  Nog geen uitspraak over cannabis­plan­ta­ges in voormalige striptease­bar

  Het Brusselse hof van beroep doet pas op 6 oktober uitspraak over het dossier rond de cannabisplantage in de voormalige striptease-bar EXIT. Eerder vorderde het parket-generaal gevangenisstraffen van zeven en acht cel jaar tegen twee Albanese broers die betrokken zouden zijn geweest bij zes cannabisplantages. Volgens het parket-generaal waren de twee broers A. en S. de organisatoren van de zes plantages, maar dat spreekt de verdediging met klem tegen.
 2. Filmpje neemt je mee door nieuw schoolgebouw van Pijpelheide: “Lang gewacht op opening, en toen kwam corona”
  Pijpelheide

  Filmpje neemt je mee door nieuw schoolge­bouw van Pijpelhei­de: “Lang gewacht op opening, en toen kwam corona”

  Gemeentelijke Basisschool De Hei in Pijpelheide (Booischot) heeft een filmpje gemaakt waarin het de kijker meeneemt door het nieuwe schoolgebouw langs de Schrieksesteenweg. De nieuwbouw is aan zijn tweede schooljaar gestart, maar door corona kregen alle ouders nog niet de kans om het schoolgebouw te ontdekken. Dat gebouw kwam er overigens niet zonder slag of stoot.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).