Mamadou K., in het wit.
Volledig scherm
PREMIUM
Mamadou K., in het wit. © Guy Meurs

Voetballer die zeven vrouwen verkrachtte bijkomend veroordeeld voor oplichting vriend

AARSCHOT/TIELT-WINGEEen 23-jarige man uit Tielt-Winge is veroordeeld tot zes maanden cel omdat hij de bankrekening van een vriend leegroofde. Voetballer Mamadou K. kreeg in juni nog vier jaar cel voor de verkrachting van zeven vrouwen.

 1. Heistenaar Frodo De Decker tekende onze geschiedenis voor boek ‘Het Verhaal van Vlaanderen’: “De Guldensporenslag was een uitdaging”
  PREMIUM
  Heist-op-den-Berg

  Heistenaar Frodo De Decker tekende onze geschiede­nis voor boek ‘Het Verhaal van Vlaanderen’: “De Guldenspo­ren­slag was een uitdaging”

  Heistenaar Frodo De Decker (41) voorzag de graphic novel van televisieprogramma Het Verhaal van Vlaanderen, dit voorjaar op Eén, van tekeningen. Het eerste deel kwam deze week uit en behandelt de periode van de prehistorie tot de Bourgondiërs. Voor zijn tekenwerk dook Frodo zelf de geschiedenisboeken in en deed hij het nodige opzoekwerk. Deze zaterdag signeert hij het boek in Het Voorwoord in Heist-op-den-Berg.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 3. Van Fun-Shop tot HUT: bij deze 6 winkels in de regio Mechelen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van Fun-Shop tot HUT: bij deze 6 winkels in de regio Mechelen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren

  Sinterklaas is weer naar Spanje en dat wil zeggen dat de kerstperiode er weer aankomt. Vele gezinnen beginnen stilaan met het versieren van de kerstboom en dompelen hun huis helemaal onder in de kerstsfeer. Tijd dus om je dozen met kerstdecoratie van zolder te halen of gewoon om nieuwe spulletjes te kopen natuurlijk. Onze redactie lijst voor jou alvast zes winkels in de ruime regio rond Mechelen op waar je daarvoor terechtkan: van Fun-Shop in Lier tot HUT in Mechelen.
 4. RESTOTIP. Vegan streetfood uit Turkije van Cheekofte & Wraps: “Je kan het de Turkse versie van steak tartaar noemen”
  PREMIUM
  Leuven

  RESTOTIP. Vegan streetfood uit Turkije van Cheekofte & Wraps: “Je kan het de Turkse versie van steak tartaar noemen”

  Cheekofte & Wraps in de Diestsestraat laat de Leuvenaars kennismaken met het populaire streetfood uit Turkije. Zaakvoerder Ilker Taskiran (46) maakt de veganistische cheekofte zelf en heeft een uitgebreid assortiment aan wraps, groenten en dressings om de maaltijd compleet te maken. “We hebben de indruk dat we geliefd zijn bij de Leuvenaars en daar kunnen we enkel maar heel dankbaar om zijn”, vertelt Ilker.