Gwendoluyn Rutten doet haar brieven in de stembus.
Volledig scherm
Gwendoluyn Rutten doet haar brieven in de stembus. © Bollen

VIDEO. Burgemeester Gwendolyn Rutten gaat stemmen in Rillaar: “Oef, eindelijk kan ik alles eventjes loslaten”

Gwendolyn Rutten, burgemeester van Aarschot, ging vanochtend per fiets stemmen in het stembureau van Rillaar in zaal Den Akker. “Of ik goed geslapen heb? Gisteren was er nog een feestje in Rillaar dus ja, ik heb geslapen als een blok”, lacht ze. 

  1. Ex-lijfwacht van koning verschijnt als verdachte op reconstructie van moord op Eric Van Puymbroeck: “Hij had nooit de intentie om te doden”
    PREMIUM

    Ex-lijf­wacht van koning verschijnt als verdachte op reconstruc­tie van moord op Eric Van Puymbroeck: “Hij had nooit de intentie om te doden”

    Het gerecht heeft vandaag een reconstructie gehouden van de moord op Eric Van Puymbrouck. De man werd op 13 mei dit jaar levenloos aangetroffen in de Bensbergstraat in Tielt-Winge, op de oprit van zijn woning. Op het eerste gezicht een natuurlijk overlijden, tot de autopsie geweldpleging aan de hals aan het licht brengt. “We betwisten formeel dat er een intentie tot doden was”, reageert de advocaat van verdachte Peter W. (46). Het was pas na drie maand speurwerk dat W. - voormalig lijfwacht van de koning - in beeld kwam van de speurders. Naar zijn motief blijft het voorlopig gissen.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement