Bij de rondgang van de gebouwen kon men een vrouw aantreffen met een bidon in haar handen.
Volledig scherm
Bij de rondgang van de gebouwen kon men een vrouw aantreffen met een bidon in haar handen. © Bollen

Verdachte brandstichting van warenhuizen opgepakt

AarschotDe PZ Aarschot kreeg maandag rond 18.50 uur melding van een brand aan de warenhuizen Carrefour en Hubo gelegen aan de Liersesteenweg in Aarschot. Er waren brandsporen aan paletten die tegen het gebouw van de Carrefour stonden en aan een elektriciteitscabine aan de overzijde van de dienstweg. De brand werd opgemerkt door een werknemer van de Hubo.

 1. Fietsster (22) botst met voetganger (17): allebei gewond
  Herselt/Westerlo/Aarschot

  Fietsster (22) botst met voetganger (17): allebei gewond

  Een jonge vrouw en een minderjarige jongen zijn woensdagnamiddag gewond geraakt op de Westerlosesteenweg in Herselt. Een 22-jarige vrouw uit Westerlo kwam er rond 16 uur ten val met haar fiets. In haar val raakte het slachtoffer ook een voetganger, een 17-jarige jongen uit Aarschot. Zowel de fietsster als de voetganger liepen bij de botsing lichte verwondingen op. Ze gingen voor verzorging naar een dokter.
 2. Van Noord-Zuid tot Zensation: 6 privé-sauna’s in de regio Mechelen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van Noord-Zuid tot Zensation: 6 pri­vé-sauna’s in de regio Mechelen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou zes privé-sauna’s op in de regio Mechelen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag.. Van Noord-Zuid in Leest tot Zensation in Heist-op-den-Berg: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.