Kunstliefhebber François Renier en initiatiefnemer Pieter Van Kerckhof houden een schilderij van Emile Deca vast, terwijl André Matthijssens het werk fotografeert.
Volledig scherm
Kunstliefhebber François Renier en initiatiefnemer Pieter Van Kerckhof houden een schilderij van Emile Deca vast, terwijl André Matthijssens het werk fotografeert. © Bollen

"Verborgen parels redden van vergetelheid"

AARSCHOTKunstliefhebber Pieter Van Kerckhoven (48) is op zoek naar Aarschotse schilderijen. Hij wil ze een plaats geven in zijn virtueel museum www.museum-aarschot.be. "Heel wat van onze kunstenaars verdwijnen in de plooien van de geschiedenis. Ik wil opnieuw betekenis geven aan hun verborgen parels. We hoeven niet zo bescheiden te zijn over ons artistiek talent."

  1. Platina jubileum voor Daniël Vos (89) en Anna De Keyser (88) uit woonzorgcentrum ST.-Rochus Aarschot
    Aarschot

    Platina jubileum voor Daniël Vos (89) en Anna De Keyser (88) uit woonzorg­cen­trum ST.-Ro­chus Aarschot

    Daniël Vos (89) en Anna De Keyser (88) uit Rillaar vierden op 21 juli 2021 hun platina jubileum. 70 jaar getrouwd, dezer tijd een hele prestatie. Hun verjaardag vierden ze met een etentje in restaurant Vital in Gelrode met hun vier kinderen. Het koppel verblijft ondertussen al 5 jaar in woonzorgcentrum ST.-Rochus in Aarschot. Met hun jubileum hebben ze alsnog een plekje in hun favoriete krant kunnen bemachtigen.