De man mocht in de cel ontnuchteren.
Volledig scherm
De man mocht in de cel ontnuchteren. © Bollen

Veertiger mag ontnuchteren in cel

 1. RESTOTIP. Heidi's Strijkhuisje # Met De Kleine Honger: Verse dagelijkse kost, aan een schappelijke prijs
  PREMIUM
  Tienen

  RESTOTIP. Heidi's Strijkhuis­je # Met De Kleine Honger: Verse dagelijkse kost, aan een schappelij­ke prijs

  In een doodgewone woning in de Meerstraat in Goetsenhoven bij Tienen kan je (bijna) iedere dag terecht voor afhaalgerechten. Dagelijkse kost tegen een schappelijke prijs. Balletjes in tomatensaus, lasagne, witloof in hespenrolletjes en kaassaus... noem maar op. Maar evenzeer staat er een vispannetje met puree of vegetarische gerechten op het menu. Via haar Facebookpagina kunnen geïnteresseerden suggesties voorstellen. Als er voldoende interesse hiervoor is, gaat Heidi op zoek naar dagverse ingrediënten en kruipt ze achter haar fornuis.
 1. Discotheek Millennium moet opnieuw dicht: “Dit is waanzin, ze sluiten de veiligste plekken terwijl je privé alles ongecontroleerd kan doen”
  Herselt

  Discotheek Millennium moet opnieuw dicht: “Dit is waanzin, ze sluiten de veiligste plekken terwijl je privé alles ongecontro­leerd kan doen”

  In het nachtleven hadden ze de bui al zien hangen, maar dat neemt niet weg dat de klap hard aankomt. Discotheken en dancings moeten drie weken dicht, al gelooft Patrick Wouters, eigenaar van discotheek Millennium in Herselt, nooit dat het bij die drie weken blijft. “Die termijn is onzin, gewoon bedoeld om de mensen te sussen.”
 2. Kempen kleurt roder en roder: Geel kent meeste besmettingen op twee weken gevolgd door Turnhout, Mol en Hoogstraten
  Kempen

  Kempen kleurt roder en roder: Geel kent meeste besmettin­gen op twee weken gevolgd door Turnhout, Mol en Hoogstra­ten

  De coronacijfers in de Kempen blijven stijgen. Geel kende de voorbije twee weken iets meer dan 1.200 besmettingen waarvan alleen donderdag al 140. Turnhout (921), Mol (895), Hoogstraten (721) en Kasterlee (716) vervolledigen de top 5. De stijging is wel het minst sterk in Turnhout (83 procent ten opzichte van de periode ervoor. Heel wat steden en gemeenten hebben nog voor het overlegcomité beslist om evenementen af te gelasten of af te slanken.