Verkeer moet rekening houden met versmalde rijstroken en een snelheidsbeperking van 30 km/u.
Volledig scherm
PREMIUM
Verkeer moet rekening houden met versmalde rijstroken en een snelheidsbeperking van 30 km/u. © RV

Vanaf maandag jaar lang werken aan Diestsesteen

AarschotVanaf maandag 17 januari starten er ingrijpende werken op de Diestsesteenweg ter hoogte van Schoonhoven. Een jaar lang wordt er gewerkt aan nieuwe nutsvoorzieningen en riolering. Verkeer moet rekening houden met versmalde rijstroken en een snelheidsbeperking van 30 km/u. Ook voor fietsers gelden er maatregelen.

 1. Van Horst over Leefdael tot Arenberg: Deze 7 fietsroutes brengen je langs de mooiste kastelen van Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Horst over Leefdael tot Arenberg: Deze 7 fietsrou­tes brengen je langs de mooiste kastelen van Leuven en het Hageland

  Voor de mooiste kastelen moet je niet per se naar Frankrijk. Ook in Vlaanderen werden in het verleden heel wat ridderlijke bouwwerken opgetrokken. En nu het weer wat zonniger wordt, kan je er met de fiets opuit trekken. Onze redactie stippelde een aantal fietsroutes uit langs de kastelen van Leuven en het Hageland. Van de Heerlijckyt van Elsmeren in Geetbets tot het kasteel van Wilder in Kampenhout: op ontdekkingstocht langs onze eigen ‘châteaux’.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.