Aarschottenaren Pieter Van Kerckhoven en Josée Lehon openen ‘Het Kabinet’: “we hopen dat het een stimulans is om een nieuwe invulling te geven aan het museum”.
Volledig scherm
Aarschottenaren Pieter Van Kerckhoven en Josée Lehon openen ‘Het Kabinet’: “we hopen dat het een stimulans is om een nieuwe invulling te geven aan het museum”. © PGA

Twee nieuwe rondleidingen van ‘het Kabinet’: een levendige muur van Aarschotse schilderkunst

AarschotHet stedelijk museum van Aarschot heeft doorheen de jaren een collectie kunst verzameld dankzij schenkingen en aankopen. Die werden tot nu zorgvuldig opgeslagen in een depot, maar met ‘Het Kabinet’ wil de stad kunst opnieuw tonen. Heeft u vorige rondleidingen in het kabinet gemist? Dan heeft de stad goed nieuws, er volgen deze maand nog twee rondleidingen met curatoren Josée Lehon en Pieter Van Kerckhoven.

  1. Kempense dj’s moeten feesttenten WK veldrijden in Hoogerheide in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”
    PREMIUM
    Hoogstraten/Turnhout/Malle

    Kempense dj’s moeten feestten­ten WK veldrijden in Hoogerhei­de in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”

    De organisatie van het WK Veldrijden in Hoogerheide verwacht dit weekend zo'n 50.000 fans en een groot deel daarvan zal urenlang in één van de drie grote feesttenten doorbrengen. En een feestje gaat dat ongetwijfeld worden met dank aan de experten Bart de Bie van Harmony DJ Team uit Malle, Mark van den Broek uit Hoogstraten en Kurt Lemmens uit Turnhout. De Kempen zendt zijn dj-zonen uit om voor de ambiance te zorgen. “Het wordt weer koekenbak”, klinkt het in koor.