De man kon aan de agenten geen rijbewijs voorleggen.
Volledig scherm
De man kon aan de agenten geen rijbewijs voorleggen. © Bollen

Twee gewonden bij kop-staartaanrijding; bestuurder onder invloed

AarschotOp de Diestsesteenweg in Aarschot gebeurde zondag een kop-staartaanrijding.

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Grote opkomst nieuwjaarszangertjes in het centrum van Aarschot: “We zijn blij dat het dit jaar doorgaat want we zijn al wat oud(er) geworden”
  Aarschot

  Grote opkomst nieuwjaars­zan­ger­tjes in het centrum van Aarschot: “We zijn blij dat het dit jaar doorgaat want we zijn al wat oud(er) geworden”

  Nieuwsjaarszingen op 31 december, een dag waar vele kinderen ieder jaar naar uitkijken. Wat vorig jaar niet kon, kan gelukkig dit jaar wél, en dat is duidelijk te zien aan de opkomst. ‘Oudjaar, nieuwjaar, twee koeken is een paar’, weerklinkt over het ganse stadscentrum van Aarschot. Wij gingen in de namiddag eens een kijkje nemen.