Robby Verelst, uitbater van café Uylenspiegel.
Volledig scherm
PREMIUM
Robby Verelst, uitbater van café Uylenspiegel. © PGA

Tournée Générale: Bij Uylenspiegel is het terras bijna even groot als het café zelf: “En weer of geen weer: hier zit je droog”

AarschotHLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken we voor U de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag ga ik langs bij Robby Verelst (46) van Café Uylenspiegel. Bij aankomst worden we verrast door een gigantische tent. Plaats voor 50 personen, lichten zijn aanwezig, nu de pintjes nog. 

  1. DJ Tom De Lobel en MC Kris Vuerinckx brengen de festivalvibes tot in de secundaire scholen van Aarschot: “De coronamaatregelen weerhouden ons er niet van om er een topfeestje van te maken”
    PREMIUM
    Aarschot

    DJ Tom De Lobel en MC Kris Vuerinckx brengen de festivalvi­bes tot in de secundaire scholen van Aarschot: “De coronamaat­re­ge­len weerhouden ons er niet van om er een topfeestje van te maken”

    Het schooljaar zit er bijna op. Na bijna twee jaar zonder feestjes of uitstapjes heeft de schoolgaande jeugd wel wat extra’s verdiend. Daarom creëert de dienst Evenementen van de stad een festivalsfeertje met de ‘zomermiddagen’. DJ Tom De Lobel en MC Kris Vuerinckx touren met een muziekact en festivalvibes langs verschillende secundaire scholen in Aarschot. Vandaag stond het duo in het Damiaaninstituut.