Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Een beeld van de Thiry Paints-winkel in Rillaar. Vorig jaar werd de gevel nog onder handen genomen.
Volledig scherm
Een beeld van de Thiry Paints-winkel in Rillaar. Vorig jaar werd de gevel nog onder handen genomen. © Caroline Dupont

Tijd om je woning op te frissen? Spring dan eens binnen bij Thiry Paints in Rillaar

Kan jouw woning voor de feestdagen nog een opknapbeurt gebruiken? In dat geval ben je bij Thiry Paints in Rillaar aan het juiste adres, en wel om de vijf volgende redenen:

 1. Genieten van de natuur, een mysterieuze escapewandeling of fotozoektochten voor kinderen: met deze tips kom je het weekend in de Kempen wel door
  PREMIUM
  Kempen

  Genieten van de natuur, een mysterieu­ze escapewan­de­ling of fotozoek­toch­ten voor kinderen: met deze tips kom je het weekend in de Kempen wel door

  De geldende coronamaatregelen laten nog altijd niet heel veel toe, maar toch heeft de Kempen nog heel wat te bieden om er dit weekend eens op uit te trekken. Leuke fotozoektochten voor kinderen in Mol, de historie van de drukkunst en speelkaartenindustrie of een mysterieuze escapewandeling in Turnhout, de prachtige natuur van domein Hertberg in Herselt of oude mythen zoals de Baskwadder in Herentals ontdekken.
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Jan Delvaux en Jimmy Dewit brengen muzikale geschiedenis van Aarschot naar CC Het Gasthuis
  Aarschot

  Jan Delvaux en Jimmy Dewit brengen muzikale geschiede­nis van Aarschot naar CC Het Gasthuis

  Muziek uit Aarschot: de wieg van new beat. Het begin van Front 242, de koren van Scala, de rap van KIA, de manager van Triggerfinger, de catalogus van Antler-Subway, het standbeeld van Louis Neefs en zo veel meer behoren allemaal tot de muzikale geschiedenis van Aarschot. Donderdag 17 februari en vrijdag 18 februari brengen muziekfreaks Jan Delvaux en Jimmy Dewit hun spannende, grappige en entertainende theatershow over Aarschot in CC Het Gasthuis.