Sammy Mahdi en zijn trouwe viervoeter Pamuk organiseerde een wandeling ten voordele van Pink Ribbon in Aarschot.
Volledig scherm
Sammy Mahdi en zijn trouwe viervoeter Pamuk organiseerde een wandeling ten voordele van Pink Ribbon in Aarschot. © Stad Aarschot

Stuur borstkanker wandelen met Sammy en Pamuk

AarschotSammy Mahdi en zijn trouwe viervoeter Pamuk organiseerde een wandeling ten voordele van Pink Ribbon in Aarschot. Dat doet hij om geld in te zamelen voor borstkankeronderzoek en om de problematiek van borstkanker mee onder de aandacht te helpen brengen.

 1. Festivalburgemeester Jelle Wouters telt af naar Rock Werchter: “Ik heb nog altijd het gevoel dat het één groot dorpsfeest is”
  PREMIUM

  Festival­bur­ge­mees­ter Jelle Wouters telt af naar Rock Werchter: “Ik heb nog altijd het gevoel dat het één groot dorpsfeest is”

  De seismograaf in Werchter gaat volgende week weer in het rood. Tienduizenden mensen staan te trappelen om Rock Werchter na drie jaar corona-afwezigheid weer in hun armen te sluiten. Ook burgemeester Jelle Wouters (CD&V) telt de dagen af naar zijn tweede editie als burgemeester. “We hebben de vrijgekomen tijd goed besteed en zijn beter voorbereid dan ooit.”
 2. Nergens worden meer groene wagens gekocht dan in Vlaams-Brabant: forse stijging in 1 jaar tijd
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Nergens worden meer groene wagens gekocht dan in Vlaams-Bra­bant: forse stijging in 1 jaar tijd

  In ons land worden nergens meer elektrische en hybride wagens gekocht dan in Vlaams-Brabant. Het aantal nieuw ingeschreven elektrische voertuigen in onze provincie verdrievoudigde zelfs bijna in één jaar tijd. Zowat tien procent van het totale wagenpark in Vlaams-Brabant is groen. Vier procent meer dan het jaar voordien. Dat blijkt uit cijfers die parlementslid Peter Van Rompuy opvroeg bij minister Diependaele.