'De Haven' is gevestigd in de vroegere gebouwen van Cristal Monopole
Volledig scherm
'De Haven' is gevestigd in de vroegere gebouwen van Cristal Monopole © Geert Mertens

Stadsbestuur zet tijdelijke toelating voor muziekactiviteiten in ‘De Haven’ stop

Het stadsbestuur van Aarschot zet de tijdelijke toelating voor muziekactiviteiten op de site van Cristal Monopole, die door de organisatoren vorig jaar omgetoverd werd tot ‘De Haven’, stop wegens ‘te onveilig’. Het concert van 20 Watt Tombstone, dat normaal op 10 juni zou plaatsvinden, wordt daardoor verplaatst naar een andere locatie. Heel wat inwoners posten ondertussen hun ongenoegen op sociale media.

0 reacties

 1. Vanaf maandag 28 juni twee weken werken op N10 tussen Rillaar en Scherpenheuvel: alle verkeer moet omleiding volgen
  Scherpenheuvel-Zichem

  Vanaf maandag 28 juni twee weken werken op N10 tussen Rillaar en Scherpen­heu­vel: alle verkeer moet omleiding volgen

  Van maandag 28 juni tot vrijdag 9 juli voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit op de N10 tussen Rillaar en Scherpenheuvel. Over een afstand van 5 kilometer worden zowel de rijweg als de fietspaden onder handen genomen. De werken gebeuren in twee fases waarbij de werkzone volledig wordt afgesloten voor verkeer. Zowel auto’s als fietsers zullen een omleiding moeten volgen.
 2. Pieter Verelst houdt zaterdag open repetitie in CC Het Gasthuis van Aarschot: “Het kan keihard mislukken, maar het gaat sowieso leuk zijn”
  PREMIUM
  Aarschot

  Pieter Verelst houdt zaterdag open repetitie in CC Het Gasthuis van Aarschot: “Het kan keihard mislukken, maar het gaat sowieso leuk zijn”

  Het zonnetje schijnt, het is aangenaam warm, dus een ideaal moment om een terrasje te doen. Acteur en cabaretier, Pieter Verelst (31), en zijn vriendin, Elien van Aerschot (28), dachten er ook zo over. We treffen hen aan op het terras van café ‘Den Druppel’ in Aarschot. Zij zitten hier niet toevallig, want zaterdag staat Pieter in het cc Het Gasthuis van Aarschot met een open repetitie van zijn nieuwe voorstelling. Dit is de perfecte gelegenheid om hem even uit te horen over deze try-out. Wat kunnen we verwachten van een open repetitie?
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek