Stad Aarschot ondertekent SAVE charter.
Volledig scherm
PREMIUM
Stad Aarschot ondertekent SAVE charter. © PGA

Stad Aarschot zet zich in voor meer verkeersveiligheid en ondertekent SAVE charter: “Zeker voor onze kinderen”

AarschotOp vrijdag 22 oktober ondertekende de stad Aarschot het SAVE-charter Steden & Gemeenten van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Aarschot is daarmee de 131 ste Vlaamse gemeente die het charter ondertekent. De ondertekening ging gepaard met een pakkend verhaal van korpschef Bart Van Thienen. 

 1. Op de valreep toch nog eens Supermadam: 64 vrouwelijke onderneemsters toonden dit weekend hun talent in stadsfeestzaal Aarschot. “Dit gaat niet over succes of concurrentie, maar over gewoon even mogen ‘zijn’”
  Aarschot

  Op de valreep toch nog eens Supermadam: 64 vrouwelij­ke onderneem­sters toonden dit weekend hun talent in stadsfeest­zaal Aarschot. “Dit gaat niet over succes of concurren­tie, maar over gewoon even mogen ‘zijn’”

  Het mag intussen helaas opnieuw niet meer, maar dit weekend vond in de stadsfeestzaal in Aarschot opnieuw de supermarkt van de supermadammen plaats. Zo’n 64 vrouwelijke onderneemsters stonden er met hun standjes van klein tot groot. Gaande van zelfgemaakte juwelen, wenskaarten, tassen, kleding en nog zoveel meer. Hiermee wilde organisatrice Marlies Van Wemmel (39) de creatieve onderneemsters toch nog een laatste keer extra in de spotlight zetten.
 2. Rechter legt Chris Dusauchoit voorwaarden op na belagen buur met vunzige sms’en: “Dit is ongepast taalgebruik”
  LEUVEN/HOLSBEEK

  Rechter legt Chris Dusauchoit voorwaar­den op na belagen buur met vunzige sms’en: “Dit is ongepast taalge­bruik”

  Televisiefiguur Chris Dusauchoit (59) is volgens de strafrechter zwaar over de schreef gegaan in zijn sms-berichten die hij stuurde naar zijn buur in Sint-Pieters-Rode (Holsbeek). De feiten van belaging werden bewezen verklaard. Dusauchoit kreeg een contactverbod opgelegd met de veehouder en hij mag ook twee jaar lang geen contact meer zoeken met de media.