Roger Janssens in zijn kapsalon aan het Schaluin.
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Janssens in zijn kapsalon aan het Schaluin. © Bollen

Snelste kapper van Aarschot, die ooit Freddy Horion andere look gaf, stopt na vijftig jaar: “Ik knip nog steeds je haar in 2 minuten en 50 seconden”

AarschotRoger Janssens (69) stopt na 50 jaar definitief met zijn kapperszaak aan het Schaluin in Aarschot, waar hij ooit als 19-jarige knaap begon. “Van een vrouw van wie het vruchtwater brak, tot een topcrimineel in mijn kappersstoel: ik heb heel wat meegemaakt”, lacht de man. “Maar nu vind ik het tijd om wat meer van het leven te genieten.”

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. 5x weekendtips voor 16 en 17 oktober in Leuven en het Hageland: start je weekend met een KNAL en duik in de geschiedenis van Aarschot
  PREMIUM
  Hageland

  5x weekend­tips voor 16 en 17 oktober in Leuven en het Hageland: start je weekend met een KNAL en duik in de geschiede­nis van Aarschot

  Nog geen plannen voor het weekend van 16 en 17 oktober? Perfect, want met deze tips vind je zeker een goede reden om er samen met je vrienden, familie of gezin op uit te trekken. Onze redactie verzamelde een divers aanbod waarbij je met sommige activiteiten een duik in de tijd neemt. Benieuwd hoe het eraan toeging in de Tweede Wereldoorlog in onze regio of je altijd al afgevraagd hoe de oerknal zou klinken? Lees snel verder en ontdek enkele activiteiten waarbij je misschien wel het antwoord op jouw vragen krijgt.