Lilly Schrijvers, het hulpje van de kertsman in Aarschot, zorgde voor een online streaming event op woensdag 23 december.
Volledig scherm
PREMIUM
Lilly Schrijvers, het hulpje van de kertsman in Aarschot, zorgde voor een online streaming event op woensdag 23 december. © chtr

Scaletta en de Huiskamerquiz helpen de kerstman tijdens zijn online event in Aarschot: “De keuken is nu de regieruimte”

AarschotNu de kerstman zich niet mocht nestelen in zijn traditioneel huis in Aarschot zorgt hij woensdag voor een streaming event, rechtstreeks vanuit de living van zijn hulpje Lilly Schrijvers. “Het kostte wel wat werk maar het is de moeite waard. We verbouwden de living tot kerstchalet en we hebben verschillende camera’s klaar staan om alles te registreren. We hebben ook een regisseur en een regie-assistente en zorgden voor verschillende uitzendingen zodat elke leeftijd er iets aan heeft, vanzelfsprekend verloopt alles coronaproof.” Wij gingen al eens kijken naar de opnames die dinsdag gebeurden en geven u een vooruitblik op hetgeen u mag verwachten. 

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"