Scala en broers Kolacny strijken neer in Ierse pub voor opnames videoclip

De zangeressen van Scala en de broers Kolacny streken zondag neer in de Ierse pub Dubh-linn in Wolfsdonk voor de opnames van een nieuwe videoclip. Ze deden daarvoor een beroep op de Koninklijke Fanfare De Mottegalm en de majoretten uit Rillaar. Eind deze maand moet hun nieuwe single ‘Ein Narr für Katrin’ uitkomen. Tegelijkertijd start ook de Duitse ‘Mädchennamen’-tour van de groep. De Duitstalige versie van ‘Meisjesnamen’ wordt door het label Rhino/Warner wereldwijd digitaal uitgebracht.

0 reacties

 1. Filmpje neemt je mee door nieuw schoolgebouw van Pijpelheide: “Lang gewacht op opening, en toen kwam corona”
  Pijpelheide

  Filmpje neemt je mee door nieuw schoolge­bouw van Pijpelhei­de: “Lang gewacht op opening, en toen kwam corona”

  Gemeentelijke Basisschool De Hei in Pijpelheide (Booischot) heeft een filmpje gemaakt waarin het de kijker meeneemt door het nieuwe schoolgebouw langs de Schrieksesteenweg. De nieuwbouw is aan zijn tweede schooljaar gestart, maar door corona kregen alle ouders nog niet de kans om het schoolgebouw te ontdekken. Dat gebouw kwam er overigens niet zonder slag of stoot.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).