Sander Hubrechts.
Volledig scherm
Sander Hubrechts. © PGA

Sander (19) slaagt in zijn Offroad Everest Challenge en haalt 2.300 euro binnen voor zorginstelling De Groenhoef

RillaarSander Hubrechts (19) uit Rillaar reed vrijdag een Offroad Everest Challenge. De beklimming gebeurde in een enorm sterke tijd van 13 uur. Met deze challenge sponsorde hij De Groenhoef, een zorginstelling voor mensen met een niet-aangeboren hersenafwijking. Sander is ontzettend trots op zijn prestatie waarmee hij 2.300 euro inzamelde.

 1. Het eerste openingsweekend van bar en brasserie ‘Abricot’ was een succes: “We hebben bewezen dat de horeca op een veilige manier open kan”
  PREMIUM
  Aarschot

  Het eerste openings­week­end van bar en brasserie ‘Abricot’ was een succes: “We hebben bewezen dat de horeca op een veilige manier open kan”

  Het eerste weekend van de heropening van de terrassen kent een positieve start. De klanten zijn enthousiast en de horeca uitbaters herleven. Uitbaters van brasserie ‘Abricot’ Vincent De Roeck en Nick van Bedts zijn in hun nopjes over het afgelopen weekend: “De eerste twee dagen waren een succes, hopelijk kunnen we dit aanhouden”. Onze reporter sprak hen na sluitingstijd om het weekend te evalueren.
 2. Florejan Verschueren kiest voor Oud Hoogstraeten om weer op terras te gaan: “Een oase van rust pal in het centrum”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Florejan Verschue­ren kiest voor Oud Hoogstrae­ten om weer op terras te gaan: “Een oase van rust pal in het centrum”

  Zaterdag 8 mei is het zover. Een dag waar toch menig Vlaming heeft naar uitgekeken om weer een terrasje te kunnen in zijn of haar favoriete kroeg of restaurant. Muzikant Florejan Verschueren (43) moet zaterdag nog werken, maar hoopt zondag toch op het terras van Oud Hoogstraeten te kunnen gaan zitten. “Gezellig met het gezin of met vrienden op het terras pal in het centrum van Hoogstraten en toch rustig. Zalig is het.” Lees meer over bekende Vlamingen en hun favoriete horecazaak in dit dossier.
 3. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan