Het slachtoffer werd overgebracht naar het UZ Gasthuisberg in Leuven.
Volledig scherm
Het slachtoffer werd overgebracht naar het UZ Gasthuisberg in Leuven. © Bollen

Postbode aangereden

0 reacties

 1. Pieter Verelst houdt zaterdag open repetitie in CC Het Gasthuis van Aarschot: “Het kan keihard mislukken, maar het gaat sowieso leuk zijn”
  PREMIUM
  Aarschot

  Pieter Verelst houdt zaterdag open repetitie in CC Het Gasthuis van Aarschot: “Het kan keihard mislukken, maar het gaat sowieso leuk zijn”

  Het zonnetje schijnt, het is aangenaam warm, dus een ideaal moment om een terrasje te doen. Acteur en cabaretier, Pieter Verelst (31), en zijn vriendin, Elien van Aerschot (28), dachten er ook zo over. We treffen hen aan op het terras van café ‘Den Druppel’ in Aarschot. Zij zitten hier niet toevallig, want zaterdag staat Pieter in het cc Het Gasthuis van Aarschot met een open repetitie van zijn nieuwe voorstelling. Dit is de perfecte gelegenheid om hem even uit te horen over deze try-out. Wat kunnen we verwachten van een open repetitie?
 1. Eventorganisator Kurt De Bont schrijft opnieuw open brief: “Waarom gelden er voor horeca andere regels dan voor evenementensector?”
  Aarschot

  Eventorga­ni­sa­tor Kurt De Bont schrijft opnieuw open brief: “Waarom gelden er voor horeca andere regels dan voor evenemen­ten­sec­tor?”

  Organisator van Roots In Het Park in Aarschot, Kurt De Bont, heeft opnieuw een open brief geschreven. Hierin kaart hij de discriminatie bij de ondersteuningsmaatregelen aan. Dit deed hij al eerder, maar blijkbaar wordt er niet veel gehoor aan gegeven. Gisterenavond nog kwam hij te weten dat de omzet van de horecaterrassen niet meetellen als ze hun omzetverlies moeten aantonen. “Waarom geldt dat voor onze sector dan niet?”, fulmineert De Bont.
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den