Op ieder moment van de dag of nacht mag je je verwachten aan politiecontroles
Volledig scherm
Op ieder moment van de dag of nacht mag je je verwachten aan politiecontroles © Bollen

Politiezone Aarschot neemt ook deel aan de BOB-wintercampagne: controles in stijgende lijn

Politiezone Aarschot neemt ook deel aan de BOB-wintercampagne en zal op regelmatige basis controles uitvoeren op rijden onder invloed. Op deze manier wil de politiezone burgers sensibiliseren over het gevaar van rijden onder invloed en zal men ook repressief optreden bij eventuele overtreders. Hou het veilig en zorg voor een BOB wanneer je een glaasje drinkt !

0 reacties

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Inwoners Rillaar moeten bad nemen in bruin water vol zand: “Wanneer komt De Watergroep met oplossing?”
  PREMIUM
  Rillaar

  Inwoners Rillaar moeten bad nemen in bruin water vol zand: “Wanneer komt De Watergroep met oplossing?”

  Bewoners van Rillaar en omstreken zitten met een wel heel vervelend probleem. Hun leidingwater kleurt al jaren nu en dan bruin, en het probleem duikt de laatste maanden wel erg frequent op. “De Watergroep komt de leidingen wel spoelen, maar ze pakken de oorzaak van het probleem niet aan”, vertellen enkele buurtbewoners. Onze reporter legde haar oor te luister bij De Watergroep.
 3. Meer dan helft van gecontroleerde handelszaken en bedrijven niet in orde met coronamaatregelen
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Meer dan helft van gecontro­leer­de handelsza­ken en bedrijven niet in orde met coronamaat­re­ge­len

  Politie en sociale inspectiediensten slaan de handen in elkaar om coronamaatregelen in Vlaams-Brabant sterker te controleren. Als reactie op de zorgwekkende coronacijfers hebben politie en bevoegde inspectiediensten in de laatste drie weken van maart samen controles uitgevoerd op de naleving van de coronamaatregelen, in het bijzonder door werkgevers en werknemers. Liefst 117 handelszaken en bedrijven werden gecontroleerd, slechts bij 48 van hen werden de coronamaatregelen goed opgevolgd.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen