De politie stelde de nodige dossiers op.
Volledig scherm
De politie stelde de nodige dossiers op. © Bollen

Politie krijgt melding van nachtlawaai en betrapt klanten in café

 1. Op stap in RZ Heilig Hart Tienen met zorgmanager Sonja Krawinckel: “Medewerkers moeten nu soms plots dingen doen die ze al járen niet meer hebben gedaan”
  PREMIUM
  Tienen

  Op stap in RZ Heilig Hart Tienen met zorgmana­ger Sonja Krawinckel: “Medewer­kers moeten nu soms plots dingen doen die ze al járen niet meer hebben gedaan”

  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen in België mag dan wel lichtjes blijven dalen, in de ziekenhuizen is het al maanden alle hens aan dek. Dat is in het RZ Heilig Hart Tienen niet anders. Niet enkel dokters en verplegers krijgen er te maken met Covid-patiënten, maar élke medewerker draait er op volle kracht in de strijd tegen het virus. Onze reporter Kristien Bollen kijkt twee weken lang binnen in het ziekenhuis, en laat zich leiden door de verhalen van artsen, verpleging, ondersteunend personeel en patiënten.
 1. Op stap in RZ Heilig Hart Tienen met geriater Eline Van Hove (33): “Patiënten nu vroeger naar hun vertrouwde omgeving laten gaan is niet altijd beste oplossing”
  PREMIUM
  Tienen

  Op stap in RZ Heilig Hart Tienen met geriater Eline Van Hove (33): “Patiënten nu vroeger naar hun vertrouwde omgeving laten gaan is niet altijd beste oplossing”

  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen in België mag dan wel lichtjes blijven dalen, in de ziekenhuizen is het al maanden alle hens aan dek. Dat is in het RZ Heilig Hart Tienen niet anders. Niet enkel dokters en verplegers krijgen er te maken met coronapatiënten, maar élke medewerker draait er op volle kracht in de strijd tegen het virus. Onze reporter Kristien Bollen kijkt twee weken lang binnen in het ziekenhuis, en laat zich leiden door de verhalen van artsen, verpleging, ondersteunend personeel en patiënten.
 2. Gill Van Hoey (34) is gek op oude Oost-Europese Trabant wagens en verzamelt ze: “Er mogen er zeker nog een aantal bij in de collectie”
  PREMIUM
  Aarschot

  Gill Van Hoey (34) is gek op oude Oost-Europese Trabant wagens en verzamelt ze: “Er mogen er zeker nog een aantal bij in de collectie”

  Tijdens de actie #Zorgvoorlicht van HLN en VTM in Aarschot viel één foto in het bijzonder op. Gill Van Hoey (34) bracht toen licht in de duisternis met de koplampen van zijn oude Trabants. Hij is fan van de wagens uit het voormalige Oostblok en verzamelt ze. “Ik was destijds eigenlijk op zoek naar een t-shirt en kocht uiteindelijk mijn eerste Trabant, dat moest ik dan wel uitleggen thuis (lacht).”
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt