Platina jubileum voor Daniël Vos (89) en Anna De Keyser (88). Foto is getrokken tijdens een etentje in restaurant Vital in Gelrode, samen met hun vier kinderen.
Volledig scherm
Platina jubileum voor Daniël Vos (89) en Anna De Keyser (88). Foto is getrokken tijdens een etentje in restaurant Vital in Gelrode, samen met hun vier kinderen. © PGA

Platina jubileum voor Daniël Vos (89) en Anna De Keyser (88) uit woonzorgcentrum ST.-Rochus Aarschot

AarschotDaniël Vos (89) en Anna De Keyser (88) uit Rillaar vierden op 21 juli 2021 hun platina jubileum. 70 jaar getrouwd, dezer tijd een hele prestatie. Hun verjaardag vierden ze met een etentje in restaurant Vital in Gelrode met hun vier kinderen. Het koppel verblijft ondertussen al 5 jaar in woonzorgcentrum ST.-Rochus in Aarschot. Met hun jubileum hebben ze alsnog een plekje in hun favoriete krant kunnen bemachtigen.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. ‘s Lands eerste celebrity chef Felix Alen (71) verliest vijfde strijd tegen kanker: “Tot enkele dagen voor zijn dood vroeg hij naar het keukenteam. Om nog even te overlopen”
  PREMIUM
  Diest

  ‘s Lands eerste celebrity chef Felix Alen (71) verliest vijfde strijd tegen kanker: “Tot enkele dagen voor zijn dood vroeg hij naar het keukenteam. Om nog even te overlopen”

  Vanochtend is Felix Alen, de eerste zogenaamde celebrity chef van België, op 71-jarige leeftijd overleden na een lange en harde strijd tegen kanker. Alen verdiende onder meer zijn sporen als kok in het koninklijk paleis, won de titel van Beste Junior Kok en opende het allereerste Culinair Cultureel Centrum van ons land. Familie en vrienden nemen maandag afscheid. “Hij was zo fier op zijn stad en liet dat waar mogelijk ook merken. Met zijn overlijden verliezen we één van onze grootste ambassadeurs”, klinkt het in ‘zijn’ Diest.
 1. Oude normaal terug ? Niet voor politie : meer alcohol en drugs in verkeer
  Aarschot

  Oude normaal terug ? Niet voor politie : meer alcohol en drugs in verkeer

  Tijdens een verkeersactie in de omgeving van het Schaluin en de Bekafsite controleerde politie 728 bestuurders. Tien van het waren onder invloed van alcohol, twee waren onder invloed van drugs. Twee bestuurders kregen een pv voor de technische keuring, één bestuurder bleek geen drager te zijn van een rijbewijs én een droeg geen gordel. Sinds de maatregelen versoepelen blijken die dat het vertier misten er een dubbele lap op te geven. De lokale politie krijgt ook steeds meer overlast- en alcoholgerelateerde oproepen. Het zal even duren vooraleer het oude normaal terug is.